אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

39,071
צפיות

רולדות שמרים

המתכון של
רולדות שמרים

רולדות שמרים וקראנץ פרג.. עוגות רכות וטעימות.

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק..
  • קילו קמח.
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • אבקת אפיה
  • כוס סוכר.
  • 2 ביצים.
  • מחמאה או חמאה של 200 גרם.רכה
  • גרידת לימון
  • קורט מלח.
  • 2.5 עד 3 כוסות מים פושרים כוס מידה.
  • או כמה שהקמח סופח..הכוס היא כוס מידה.
  • מילוי פרג.
  • 250 גרם פרג.טחון
  • 1/4 כוס מים כוס מידה..
  • כוס סוכר.
  • 2 כפות דבש.
  • גרידת לימון.
  • 50 גרם חמאה.
  • צמוקים.
  • אגוזים..
  • את חומרי הפרג לבשל תוך כדי עירבוב 5 דקות על להבה נמוכה
  • מילוי גבינה..
  • חצי קילו גבינה כחושה טוב טעם או כנען
  • חצי כוס סוכר.
  • גרידת לימון
  • ביצה..
  • 2 כפות קורנפלור..
  • תמצית וניל.
  • צמוקים..
  • מי שרוצה יכולה לקנות במעדניה של הסופר גבינה עם צמוקים מוכנה..
  • היא נקראת טובורג..
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש את הבצק 10 דקות לבצק רך שנדבק קצת לקערה..להוציא למשטח עבודה ללוש קצת ביד לכדרר לכדור יפה לשמן מעט לשים בקערה לכסות עם נילון ושמיכה...


  • 2

    לתת התפחה עד הכפלת הנפח ..בחורף ההתפחה מאוד איטית יכולה לקחת שעה וחצי ויותר..להוריד אויר ועוד התפחה עד הכפלת הנפח...


  • 3

    לחלק ל5 חלקים שווים...


  • 4

    לרדד למלבן לשים מילוי לגלגל...


  • 5

    להתפיח חצי שעה...


  • 6

    למרוח ביצה שמהולה במים וכפית סוכר...


  • 7

    תנור שחומם מראש עד הזהבה...


  • 8

    סירופ..


  • 9

    לבשל כוס סוכר כוס מים ומיץ מחצי לימוו עד הסמכה...לצנן...


  • 10

    כשהעוגות יוצאות חמות להבריש בסירופ קר...


1

ללוש את הבצק 10 דקות לבצק רך שנדבק קצת לקערה..להוציא למשטח עבודה ללוש קצת ביד לכדרר לכדור יפה לשמן מעט לשים בקערה לכסות עם נילון ושמיכה...


2

לתת התפחה עד הכפלת הנפח ..בחורף ההתפחה מאוד איטית יכולה לקחת שעה וחצי ויותר..להוריד אויר ועוד התפחה עד הכפלת הנפח...


3

לחלק ל5 חלקים שווים...


4

לרדד למלבן לשים מילוי לגלגל...


5

להתפיח חצי שעה...


6

למרוח ביצה שמהולה במים וכפית סוכר...


7

תנור שחומם מראש עד הזהבה...


8

סירופ..


9

לבשל כוס סוכר כוס מים ומיץ מחצי לימוו עד הסמכה...לצנן...


10

כשהעוגות יוצאות חמות להבריש בסירופ קר...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים