הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהארוחת הערב הקבועה (כמעט) בכל יום ראשון.. לוקחים את העגבניות המרוסקות שנשארו משבת, ועושים מהן את הממרח המשגע הזה 😋 הילדים שלי, שפחות אוהבים את השקשוקה הקלאסית, ממש אוהבים את הממרח החלק והטעים על הלחם.
מחממים שמן במחבת, מוסיפים את כל המרכיבים (חוץ מהביצים), מערבבים טוב ומביאים לרתיחה. מנמיכים ומבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה..
מגבירים את האש, מוסיפים את הביצים, אחרי דקה שהביצים בפנים מערבבים את הכל יחד, עד לבישול של הביצים, לוקח בערך 3-4 דקות.
מורחים על לחם/חלה/לחמנייה/פיתה, מגישים לצד ירקות טריים חתוכים ולבריאות.
מה שנשאר מהממרח אפשר לשמור בקופסא במקרר עוד יום אחד (אני מורחת ממנו בסנדוויץ' של הילדים בבוקר למחרת).