לןגן

ממרח שקשוקה

מאת: עינב 🌷, פורסם: 14/03/2021 | 17:57
ממרח שקשוקה

תקציר המתכון: ארוחת הערב הקבועה (כמעט) בכל יום ראשון.. לוקחים את העגבניות המרוסקות שנשארו משבת, ועושים מהן את הממרח המשגע הזה 😋 הילדים שלי, שפחות אוהבים את השקשוקה הקלאסית, ממש אוהבים את הממרח החלק והטעים על הלחם.

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת, מוסיפים את כל המרכיבים (חוץ מהביצים), מערבבים טוב ומביאים לרתיחה. מנמיכים ומבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה.

  2. מגבירים את האש, מוסיפים את הביצים, אחרי דקה שהביצים בפנים מערבבים את הכל יחד, עד לבישול של הביצים, לוקח בערך 3-4 דקות

  3. מורחים על לחם/חלה/לחמנייה/פיתה, מגישים לצד ירקות טריים חתוכים ולבריאות

  4. מה שנשאר מהממרח אפשר לשמור בקופסא במקרר עוד יום אחד (אני מורחת ממנו בסנדוויץ' של הילדים בבוקר למחרת)