כוס אורז מושרה חצי שעה במים שטוף ומסונן ! השתמשתי בבסמטי
כוס אפונה קפואה או שימורים
ניתן לגרד 2 גזרים
חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצים
לתבל בכף שמן,חצי כפית כורכום,חצי כפית פפריקה מלח ופלפל שחור ולערבב את הכל ביחד כולל האפונה !
לא מבשלים את האורז אין צורך !
אופן ההכנה
1
להכנת הרוטב .
2
לחתוך בצל לרצועות לטגן עם רבע כוס שמן עד להזהבה,נוסיף כף פפריקה נערבב,נוסיף 2 עגבניות גדולות מגורדות,רבע כפית קינמון,רבע כפית פלפל שחור גרוס,כף אבקת מרק עוף ו 3 כוסות מים רותחים ! .
3
את הפלפלים נמלא באורז והאפונה עד גובה 3/4 נניח אותם על הרוטב ..
4
נשקה מידי פעם עם הרוטב זה חשוב !! רק כך האורז יתבשל ! .
5
לכל אורך הבישול להשקות ! .
6
בישול כ 40 דקות להבה נמוכה ! .
7
בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
1
להכנת הרוטב .
2
לחתוך בצל לרצועות לטגן עם רבע כוס שמן עד להזהבה,נוסיף כף פפריקה נערבב,נוסיף 2 עגבניות גדולות מגורדות,רבע כפית קינמון,רבע כפית פלפל שחור גרוס,כף אבקת מרק עוף ו 3 כוסות מים רותחים ! .
3
את הפלפלים נמלא באורז והאפונה עד גובה 3/4 נניח אותם על הרוטב ..
4
נשקה מידי פעם עם הרוטב זה חשוב !! רק כך האורז יתבשל ! .