הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחביתה שאימי היקרה שולמית ז"ל הייתה מכינה לנו ואהבנו מאוד. זהו אלתור מהמטבח הפרסי, מוצאם של הוריי.💞 כיום אני מכינה לבני משפחתי ולי עם שדרוגים ושינויים פה ושם.🙏😋 מתאים לטיולים, פיקניקים, ליום לימודים ארוך, לעבודה.
בעזרת הקולפן קלפו את תפוח האדמה..
גררו לתוך הקערה..
הוסיפו את יתר המרכיבים , בחשו היטב. שיבולת השועל תספוג את הנוזלים. .
חממו המחבת, הוסיפו כ-2 כפות שמן זית. .
שפכו מחצית מהתערובת למחבת או הכינו לביבות, בעזרת הכף..
להפוך כעבור שלוש דקות, להנמיך להבה..
אפשר להוסיף על הצד המוכן גבינה צהובה..
מומלץ לאכול לצד סלט ירקות, אבוקדו, גבינות, טונה..