אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

639
צפיות

אגרול סיני במילוי ירקות

המתכון של
אגרול סיני במילוי ירקות

טעים וקל להכנה

  • קטגוריהצמחוניים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 8 עלי סיגר
  • 4 שיני שום קצוצים
  • 4 בצלים ירוקים חתוך לרצועות דקות
  • חצי כרוב חתוך לרצועות דקות
  • 3 גזרים חתוך למקלות
  • או מגורד
  • 2 קישואים חתוכים לרצועות דקיקות
  • 1 פלפל גמבה חתוך לרצועות דקות
  • 3 כפות רוטב צ'ילי
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 5 כפות שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    1)מטגנים את השום עם הבצל עד להזהבה .


  • 2

    2) מוסיפים את הירקות לא חשוב הסדר מוסיפים את כל שאר החומרים ומקפיצים כ10 דקות לא יותר .


  • 3

    3)מסננים את הנוזלים ומכניסים למקרר לחצי שעה .


  • 4

    4)שמים על משטח עבודה עלי סיגר ,מערבבים קצת קמח ומים ומברישים בצדדים ובסוף של העלי , שמים קצת תערובת בהתחלה ,מקפלים את הצדדים ומגלגלים שמים בקופסה אטומה למכניסים למקפיא ל שעה עד שעתיים ⏲ .


  • 5

    5) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ונהנים עם רוטב חמוץ מתוק.


1

1)מטגנים את השום עם הבצל עד להזהבה .


2

2) מוסיפים את הירקות לא חשוב הסדר מוסיפים את כל שאר החומרים ומקפיצים כ10 דקות לא יותר .


3

3)מסננים את הנוזלים ומכניסים למקרר לחצי שעה .


4

4)שמים על משטח עבודה עלי סיגר ,מערבבים קצת קמח ומים ומברישים בצדדים ובסוף של העלי , שמים קצת תערובת בהתחלה ,מקפלים את הצדדים ומגלגלים שמים בקופסה אטומה למכניסים למקפיא ל שעה עד שעתיים ⏲ .


5

5) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ונהנים עם רוטב חמוץ מתוק.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים