2) מוסיפים את הירקות לא חשוב הסדר מוסיפים את כל שאר החומרים ומקפיצים כ10 דקות לא יותר .
3
3)מסננים את הנוזלים ומכניסים למקרר לחצי שעה .
4
4)שמים על משטח עבודה עלי סיגר ,מערבבים קצת קמח ומים ומברישים בצדדים ובסוף של העלי , שמים קצת תערובת בהתחלה ,מקפלים את הצדדים ומגלגלים שמים בקופסה אטומה למכניסים למקפיא ל שעה עד שעתיים ⏲ .
5
5) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ונהנים עם רוטב חמוץ מתוק.
1
1)מטגנים את השום עם הבצל עד להזהבה .
2
2) מוסיפים את הירקות לא חשוב הסדר מוסיפים את כל שאר החומרים ומקפיצים כ10 דקות לא יותר .
3
3)מסננים את הנוזלים ומכניסים למקרר לחצי שעה .
4
4)שמים על משטח עבודה עלי סיגר ,מערבבים קצת קמח ומים ומברישים בצדדים ובסוף של העלי , שמים קצת תערובת בהתחלה ,מקפלים את הצדדים ומגלגלים שמים בקופסה אטומה למכניסים למקפיא ל שעה עד שעתיים ⏲ .
5
5) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ונהנים עם רוטב חמוץ מתוק.