לןגן

חביתת תפוחי אדמה

מאת: עופרה מכ, פורסם: 04/02/2021 | 09:57
חביתת תפוחי אדמה

תקציר המתכון: חביתה שאימי היקרה שולמית ז"ל הייתה מכינה לנו ואהבנו מאוד. זהו אלתור מהמטבח הפרסי, מוצאם של הוריי.💞 כיום אני מכינה לבני משפחתי ולי עם שדרוגים ושינויים פה ושם.🙏😋 מתאים לטיולים, פיקניקים, ליום לימודים ארוך, לעבודה.

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בעזרת הקולפן קלפו את תפוח האדמה.

  2. גררו לתוך הקערה.

  3. הוסיפו את יתר המרכיבים , בחשו היטב. שיבולת השועל תספוג את הנוזלים.

  4. חממו המחבת, הוסיפו כ-2 כפות שמן זית.

  5. שפכו מחצית מהתערובת למחבת או הכינו לביבות, בעזרת הכף.

  6. להפוך כעבור שלוש דקות, להנמיך להבה.

  7. אפשר להוסיף על הצד המוכן גבינה צהובה.

  8. מומלץ לאכול לצד סלט ירקות, אבוקדו, גבינות, טונה.