לןגן

אגרול סיני במילוי ירקות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/01/2021 | 13:21
אגרול סיני במילוי ירקות

תקציר המתכון: טעים וקל להכנה

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את השום עם הבצל עד להזהבה

  2. 2) מוסיפים את הירקות לא חשוב הסדר מוסיפים את כל שאר החומרים ומקפיצים כ10 דקות לא יותר

  3. 3)מסננים את הנוזלים ומכניסים למקרר לחצי שעה

  4. 4)שמים על משטח עבודה עלי סיגר ,מערבבים קצת קמח ומים ומברישים בצדדים ובסוף של העלי , שמים קצת תערובת בהתחלה ,מקפלים את הצדדים ומגלגלים שמים בקופסה אטומה למכניסים למקפיא ל שעה עד שעתיים ⏲

  5. 5) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ונהנים עם רוטב חמוץ מתוק