- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
צרור כוסברה אי פיטרוזיליה
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לגרר את כל הירקות בפומפייה גסה..
-
2
לסחוט היטב מנוזלים. .
-
3
להוסיף תבלינים . .
-
4
להוסיף פרורי לחם . .
-
5
להוסיף ביצים. .
-
6
לערבב היטב . .
-
7
לקחת חופן ביד וליצור קציצות . .
-
8
תוך כדי יצירת הצורה לסחוט שוב..
-
9
לגלגל בפרורי לחם זהובים ..
-
10
להניח עג׳ נייר אפיה משומן . .
-
11
לרסס מעל ספרי שמן . .
-
12
לאפות בחום 200 מעלות עד להשחמה ..
-
13
ניתן גם לטגן בשמן חצי עמוק . .
1
לגרר את כל הירקות בפומפייה גסה..
2
לסחוט היטב מנוזלים. .
3
להוסיף תבלינים . .
4
להוסיף פרורי לחם . .
5
להוסיף ביצים. .
6
לערבב היטב . .
7
לקחת חופן ביד וליצור קציצות . .
8
תוך כדי יצירת הצורה לסחוט שוב..
9
לגלגל בפרורי לחם זהובים ..
10
להניח עג׳ נייר אפיה משומן . .
11
לרסס מעל ספרי שמן . .
12
לאפות בחום 200 מעלות עד להשחמה ..
13
ניתן גם לטגן בשמן חצי עמוק . .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים