אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,884
צפיות

פרוסות בטטה בתנור

המתכון של
פרוסות בטטה בתנור

מעדן בלי הרבה מאמץ

  • קטגוריהצמחוניים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בטטה גדולה ומוארכת שטופה ונקיה
  • מלח פילפל גרוס
  • טוסקנה
  • פילדלפיה
  • שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    לרחוץ היטב את הבטטה.


  • 2

    לפרוס לפרוסות לא עבות מאוד עדיף בסכין עם הדוגמה .


  • 3

    לדמן נייר אפיה .


  • 4

    לסדר את הפרוסות עג׳ הנייר אפיה בתבנית.


  • 5

    לתבל בתבלינים .


  • 6

    ולרסס ספרי שמן או לזלף שמן זית .


  • 7

    לאפות בחום 250 עד לריכוך והזהבה .


  • 8

    בתאבון 🌹ציפורה 🌹.


1

לרחוץ היטב את הבטטה.


2

לפרוס לפרוסות לא עבות מאוד עדיף בסכין עם הדוגמה .


3

לדמן נייר אפיה .


4

לסדר את הפרוסות עג׳ הנייר אפיה בתבנית.


5

לתבל בתבלינים .


6

ולרסס ספרי שמן או לזלף שמן זית .


7

לאפות בחום 250 עד לריכוך והזהבה .


8

בתאבון 🌹ציפורה 🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים