- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
בטטה גדולה ומוארכת שטופה ונקיה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לרחוץ היטב את הבטטה.
-
2
לפרוס לפרוסות לא עבות מאוד עדיף בסכין עם הדוגמה .
-
3
לדמן נייר אפיה .
-
4
לסדר את הפרוסות עג׳ הנייר אפיה בתבנית.
-
5
לתבל בתבלינים .
-
6
ולרסס ספרי שמן או לזלף שמן זית .
-
7
לאפות בחום 250 עד לריכוך והזהבה .
-
8
בתאבון 🌹ציפורה 🌹.
1
לרחוץ היטב את הבטטה.
2
לפרוס לפרוסות לא עבות מאוד עדיף בסכין עם הדוגמה .
3
לדמן נייר אפיה .
4
לסדר את הפרוסות עג׳ הנייר אפיה בתבנית.
5
לתבל בתבלינים .
6
ולרסס ספרי שמן או לזלף שמן זית .
7
לאפות בחום 250 עד לריכוך והזהבה .
8
בתאבון 🌹ציפורה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים