אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

534
צפיות

קציצות כרובית אפויות וטעימות

המתכון של
קציצות כרובית אפויות וטעימות

קציצות טעימות אפויות בתנור ארוחה טעימה ולא משמינה

  • קטגוריהצמחוניים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כרובית טריה בינונית
  • 1 גזר גדול מגורד לרצועות
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • 1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • כף שביבי בצל מטוגן של מאסטר שף לא חייב אפשר לטגן בצל ולהוסיף
  • 2 ביצים
  • 4 כפיות קואקר
  • 1/4 פלפל שחור
  • כפית שטוחה פפריקה מתוקה
  • כפית מלח
  • מעט אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/4 כפית כמון
  • 2 כפות שמן זית
  • פירורי לחם לציפוי הקציצות
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר מבשלים את פלחי הכרובית ואת קוביות תפוחי האדמה עם מים ומלח עד שהם רכים מסננים את המים ומועכים את הכרובית עם תפוחי האדמה לפירה..


  • 2

    בקערה נפרדת שמים את הגזר המגורד, פטרוזיליה קצוצה, שביבי בצל, קואקר, ביצים,שמן זית ותבלינים ומערבבים, מוסיפים את פירה הכרובית עם תפוחי האדמה ומערבבים הכל ביחד ויוצרים מהעיסה קציצות..


  • 3

    טובלים את הקציצות בפירורי לחם מרפדים תבנית בניר אפיה ומניחים את הקציצות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 30-40 דקות או עד שהקציצות מוכנות אוכלים עם סלט ירקות טרי..


1

בסיר מבשלים את פלחי הכרובית ואת קוביות תפוחי האדמה עם מים ומלח עד שהם רכים מסננים את המים ומועכים את הכרובית עם תפוחי האדמה לפירה..


2

בקערה נפרדת שמים את הגזר המגורד, פטרוזיליה קצוצה, שביבי בצל, קואקר, ביצים,שמן זית ותבלינים ומערבבים, מוסיפים את פירה הכרובית עם תפוחי האדמה ומערבבים הכל ביחד ויוצרים מהעיסה קציצות..


3

טובלים את הקציצות בפירורי לחם מרפדים תבנית בניר אפיה ומניחים את הקציצות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 30-40 דקות או עד שהקציצות מוכנות אוכלים עם סלט ירקות טרי..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים