אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

9,203
צפיות

עלי סיגר במילוי גבינות

המתכון של
עלי סיגר במילוי גבינות

קל קל קל וטעים בטירוף! אי אפשר לעצור באחד

  • קטגוריהצמחוניים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עלי סיגר
  • שמן לטיגון עמוק
  • לדבק: בערך 2 כפות קמח ומים
  • למילוי
  • 300 גר' גבינה צהובה מגורדת (עמק, גלבוע, אמנטל, מה שיש)
  • 300 גר' בולגרית מפוררת (או חמד)
  • 250 גר' גבינת שמנת 30%
  • 2 ביצים
  • מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    להוציא את עלי הסיגר מהמקפיא כחצי שעה לפי ההכנה שיהיה קל לסגור אותם.


  • 2

    להכין את המלית של הגבינות, לערבב הכי יחד לתערובת אחידה.


  • 3

    לחמם שמן בסיר עמוק.


  • 4

    להכין את ה"דבק" - בקערה קטנה לערבב 2 כפות קמח עם כרבע כוס מים על לקבלת מרקם מעט יותר סמיך מטחינה.


  • 5

    להניח בערך כף מהמלית על עלה הסיגר בחלק הקרוב אלינו, לקפל קצוות ולגלגל עד הסוף לסגור עם ה"דבק" בעזרת מברשת קטנה ולטגן בשמן כ2 דקות.


  • 6

    להגיש חם לצד סלט ירקות.


  • 7

    בתיאבון!.


1

להוציא את עלי הסיגר מהמקפיא כחצי שעה לפי ההכנה שיהיה קל לסגור אותם.


2

להכין את המלית של הגבינות, לערבב הכי יחד לתערובת אחידה.


3

לחמם שמן בסיר עמוק.


4

להכין את ה"דבק" - בקערה קטנה לערבב 2 כפות קמח עם כרבע כוס מים על לקבלת מרקם מעט יותר סמיך מטחינה.


5

להניח בערך כף מהמלית על עלה הסיגר בחלק הקרוב אלינו, לקפל קצוות ולגלגל עד הסוף לסגור עם ה"דבק" בעזרת מברשת קטנה ולטגן בשמן כ2 דקות.


6

להגיש חם לצד סלט ירקות.


7

בתיאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים