- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
לדבק: בערך 2 כפות קמח ומים
-
למילוי
-
300 גר' גבינה צהובה מגורדת (עמק, גלבוע, אמנטל, מה שיש)
-
300 גר' בולגרית מפוררת (או חמד)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להוציא את עלי הסיגר מהמקפיא כחצי שעה לפי ההכנה שיהיה קל לסגור אותם.
-
2
להכין את המלית של הגבינות, לערבב הכי יחד לתערובת אחידה.
-
3
לחמם שמן בסיר עמוק.
-
4
להכין את ה"דבק" - בקערה קטנה לערבב 2 כפות קמח עם כרבע כוס מים על לקבלת מרקם מעט יותר סמיך מטחינה.
-
5
להניח בערך כף מהמלית על עלה הסיגר בחלק הקרוב אלינו, לקפל קצוות ולגלגל עד הסוף לסגור עם ה"דבק" בעזרת מברשת קטנה ולטגן בשמן כ2 דקות.
-
6
להגיש חם לצד סלט ירקות.
-
7
בתיאבון!.
1
להוציא את עלי הסיגר מהמקפיא כחצי שעה לפי ההכנה שיהיה קל לסגור אותם.
2
להכין את המלית של הגבינות, לערבב הכי יחד לתערובת אחידה.
3
לחמם שמן בסיר עמוק.
4
להכין את ה"דבק" - בקערה קטנה לערבב 2 כפות קמח עם כרבע כוס מים על לקבלת מרקם מעט יותר סמיך מטחינה.
5
להניח בערך כף מהמלית על עלה הסיגר בחלק הקרוב אלינו, לקפל קצוות ולגלגל עד הסוף לסגור עם ה"דבק" בעזרת מברשת קטנה ולטגן בשמן כ2 דקות.
6
להגיש חם לצד סלט ירקות.
7
בתיאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים