לןגן

קציצות כרובית אפויות וטעימות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 30/10/2019 | 19:31
קציצות כרובית אפויות וטעימות

תקציר המתכון: קציצות טעימות אפויות בתנור ארוחה טעימה ולא משמינה

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מבשלים את פלחי הכרובית ואת קוביות תפוחי האדמה עם מים ומלח עד שהם רכים מסננים את המים ומועכים את הכרובית עם תפוחי האדמה לפירה.

  2. בקערה נפרדת שמים את הגזר המגורד, פטרוזיליה קצוצה, שביבי בצל, קואקר, ביצים,שמן זית ותבלינים ומערבבים, מוסיפים את פירה הכרובית עם תפוחי האדמה ומערבבים הכל ביחד ויוצרים מהעיסה קציצות.

  3. טובלים את הקציצות בפירורי לחם מרפדים תבנית בניר אפיה ומניחים את הקציצות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 30-40 דקות או עד שהקציצות מוכנות אוכלים עם סלט ירקות טרי.