תקציר המתכון: קל קל קל וטעים בטירוף! אי אפשר לעצור באחד
קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להוציא את עלי הסיגר מהמקפיא כחצי שעה לפי ההכנה שיהיה קל לסגור אותם
להכין את המלית של הגבינות, לערבב הכי יחד לתערובת אחידה
לחמם שמן בסיר עמוק
להכין את ה"דבק" - בקערה קטנה לערבב 2 כפות קמח עם כרבע כוס מים על לקבלת מרקם מעט יותר סמיך מטחינה
להניח בערך כף מהמלית על עלה הסיגר בחלק הקרוב אלינו, לקפל קצוות ולגלגל עד הסוף לסגור עם ה"דבק" בעזרת מברשת קטנה ולטגן בשמן כ2 דקות
להגיש חם לצד סלט ירקות
בתיאבון!