אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

1,987
צפיות

סלט בורגול פיקנטי פיקנטי

המתכון של
סלט   בורגול       פיקנטי  פיקנטי

בורגול עם פירות יבשים לפתיחת ארוחה

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • סלט בורגול ופירות יבשים מומלץ
  • 50 גרם חמוציות
  • 1/4 כוס שמיר קצוץ
  • 100 גרם שזיפים יבשים
  • 5 תמר מג"הול
  • 1 כוס בורגול
  • 100 גרם משמשים יבשים
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1 כפית קליפת תפוז
  • 2 כוסות מים רותחים עם 2 כפות סוכר
  • סלט בורגול ופירות יבשים מומלץ
  • 1 עגבניה יבשה קצוצה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה מניחים את הבורגול ועליו יוצקים את המים המתוקים ומשהים בערך כ-שעה.


  • 2

    מערבבים עם מזלג..


  • 3

    קוצצים את השמיר קצוץ דק ומוסיפים לבורגול..


  • 4

    את הפירות היבשים שבשלנו 1/2 שעה מסננים מהמים ומקשטים . ולבסוף מוסיפים את העגבניה היבשה הקצוצה .


  • 5

    את מי הפירות ניתן ליצוק על הבורגול/ להשתמש במועד מאוחר יותר(אני אוהבת מתוק ).


  • 6

    הערה חשובה את החמוציות לא לבשל מניחים כקישוט.


1

בקערה מניחים את הבורגול ועליו יוצקים את המים המתוקים ומשהים בערך כ-שעה.


2

מערבבים עם מזלג..


3

קוצצים את השמיר קצוץ דק ומוסיפים לבורגול..


4

את הפירות היבשים שבשלנו 1/2 שעה מסננים מהמים ומקשטים . ולבסוף מוסיפים את העגבניה היבשה הקצוצה .


5

את מי הפירות ניתן ליצוק על הבורגול/ להשתמש במועד מאוחר יותר(אני אוהבת מתוק ).


6

הערה חשובה את החמוציות לא לבשל מניחים כקישוט.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים