לןגן

סלט בורגול פיקנטי פיקנטי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 02/08/2016 | 13:08
סלט   בורגול       פיקנטי  פיקנטי

תקציר המתכון: בורגול עם פירות יבשים לפתיחת ארוחה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

סלט בורגול ופירות יבשים מומלץ

סלט בורגול ופירות יבשים מומלץ

אופן הכנה

  1. בקערה מניחים את הבורגול ועליו יוצקים את המים המתוקים ומשהים בערך כ-שעה

  2. מערבבים עם מזלג.

  3. קוצצים את השמיר קצוץ דק ומוסיפים לבורגול.

  4. את הפירות היבשים שבשלנו 1/2 שעה מסננים מהמים ומקשטים . ולבסוף מוסיפים את העגבניה היבשה הקצוצה

  5. את מי הפירות ניתן ליצוק על הבורגול/ להשתמש במועד מאוחר יותר(אני אוהבת מתוק )

  6. הערה חשובה את החמוציות לא לבשל מניחים כקישוט