תקציר המתכון: בורגול עם פירות יבשים לפתיחת ארוחה
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
בקערה מניחים את הבורגול ועליו יוצקים את המים המתוקים ומשהים בערך כ-שעה
מערבבים עם מזלג.
קוצצים את השמיר קצוץ דק ומוסיפים לבורגול.
את הפירות היבשים שבשלנו 1/2 שעה מסננים מהמים ומקשטים . ולבסוף מוסיפים את העגבניה היבשה הקצוצה
את מי הפירות ניתן ליצוק על הבורגול/ להשתמש במועד מאוחר יותר(אני אוהבת מתוק )
הערה חשובה את החמוציות לא לבשל מניחים כקישוט