קופסה אחת עגבניות שרי צבעוניות (אפשרי גם אדומות בלבד)
2 גבעולי סלרי, כולל העלים
2 גבעולי בצל ירוק
רבע צרור כוסברה, רבע צרור פטרוזיליה
רבע כפית כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1
להכנת הסלט הטונה - לסנן היטב את הטונה מהמים.
לקצוץ את הבצל הירוק, הסלרי והבצל הלבן ולשים בקערה יחד עם הטונה המסוננת.
לתבל ברבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, מיץ מלימון שלם ו-2 כפות שמן זית ולערבב היטב..
2
להכנת הסלט עגבניות שרי - לקצוץ 2 גבעולי סלרי, 2 גבעולי בצל ירוק, רבע צרור כוסברה, רבע צרור פטרוזיליה ולשים בקערה יחד עם עגבניות שרי חצויות (השתמשתי ב-3 צבעים, אך ניתן להשתמש גם בעגבניות אדומות בלבד.).
לתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ו-2 כפות שמן זית. לערבב היטב ולהגיש..
3
בתאבון :).
1
להכנת הסלט הטונה - לסנן היטב את הטונה מהמים.
לקצוץ את הבצל הירוק, הסלרי והבצל הלבן ולשים בקערה יחד עם הטונה המסוננת.
לתבל ברבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, מיץ מלימון שלם ו-2 כפות שמן זית ולערבב היטב..
2
להכנת הסלט עגבניות שרי - לקצוץ 2 גבעולי סלרי, 2 גבעולי בצל ירוק, רבע צרור כוסברה, רבע צרור פטרוזיליה ולשים בקערה יחד עם עגבניות שרי חצויות (השתמשתי ב-3 צבעים, אך ניתן להשתמש גם בעגבניות אדומות בלבד.).
לתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ו-2 כפות שמן זית. לערבב היטב ולהגיש..