לקטום את קצוות המלפפונים ולפרוס אותם לפרוסות דקיקות.
2
לפרוס את הבצל לפרוסות דקיקות.
3
לשים בכלי עם דפנות מעט גבוהות, את המלפפונים, הבצלים והמלח ולערבב היטב.
4
להניח מעל שקית ניילון נקייה גדולה מהכלי. מעל לתערובת לשים צלחת עם משקולות או קופסאות שימורים.
5
אני שמה על הניילון קופסאות שימורים ו/או צנצנות כבדות. כתוצאה מכך המלפפונים והבצל מגירים נוזלים והמלפפונים הופכים לשטוחים ודקים. אני משאירה מספר שעות או לילה במטבח (לא במקרר).
6
אחרי שהמלפפונים התרככו לגמרי, מסירים את הניילון, שופכים את המים וסוחטים היטב מהנוזלים. להעביר לקערה נקייה.
7
בכלי נפרד, מכינים תערובת מהסוכר והחומץ. טועמים ומשפרים טעמים. שופכים את הרוטב על המלפפונים והבצלים ומוסיפים את השמיר הקצוץ דק ללא גבעולים.
8
אני מכינה את הסלט יום לפני ההגשה ומכניסה למקרר.. ביום המחרת הטעם נפלא. טועמים ומשפרים טעמים.
1
לקטום את קצוות המלפפונים ולפרוס אותם לפרוסות דקיקות.
2
לפרוס את הבצל לפרוסות דקיקות.
3
לשים בכלי עם דפנות מעט גבוהות, את המלפפונים, הבצלים והמלח ולערבב היטב.
4
להניח מעל שקית ניילון נקייה גדולה מהכלי. מעל לתערובת לשים צלחת עם משקולות או קופסאות שימורים.
5
אני שמה על הניילון קופסאות שימורים ו/או צנצנות כבדות. כתוצאה מכך המלפפונים והבצל מגירים נוזלים והמלפפונים הופכים לשטוחים ודקים. אני משאירה מספר שעות או לילה במטבח (לא במקרר).
6
אחרי שהמלפפונים התרככו לגמרי, מסירים את הניילון, שופכים את המים וסוחטים היטב מהנוזלים. להעביר לקערה נקייה.
7
בכלי נפרד, מכינים תערובת מהסוכר והחומץ. טועמים ומשפרים טעמים. שופכים את הרוטב על המלפפונים והבצלים ומוסיפים את השמיר הקצוץ דק ללא גבעולים.
8
אני מכינה את הסלט יום לפני ההגשה ומכניסה למקרר.. ביום המחרת הטעם נפלא. טועמים ומשפרים טעמים.