תבלינים: פפריקה כף שטוחה, מלח חצי כפית, חצי כפית סוכר רבע כפית פלפל גרוס.
אופן ההכנה
1
לפזר על החצילים מלח ולהניח במסננת שיגירו נוזלים..
2
להניח על נייר סופג לייבוש ולטגן אותם להזהבה. לאחר טיגון, להניח על נייר סופג. באותו השמן נטגן את העגבניות, הגמבה, הפלפל עד לריכוך,,,להוסיף את הקופסא של העגבניות המרוסקות כולל התבלינים השום והרסק ולתת עוד טיגון של 5 דקות,,, להוסיף את המים, החצילים והפטרוזיליה ולבשל על אש נמוכה כ 10 דק' .
3
בהצלחה ❤️סיון אסולין ❤️.
1
לפזר על החצילים מלח ולהניח במסננת שיגירו נוזלים..
2
להניח על נייר סופג לייבוש ולטגן אותם להזהבה. לאחר טיגון, להניח על נייר סופג. באותו השמן נטגן את העגבניות, הגמבה, הפלפל עד לריכוך,,,להוסיף את הקופסא של העגבניות המרוסקות כולל התבלינים השום והרסק ולתת עוד טיגון של 5 דקות,,, להוסיף את המים, החצילים והפטרוזיליה ולבשל על אש נמוכה כ 10 דק' .