לןגן

סלט של שישי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 16/12/2022 | 21:12
סלט של שישי

תקציר המתכון: הסלט הכי טעים שתאכלו בחלה חמה עם שניצל טוב ❤️סיון אסולין❤️

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפזר על החצילים מלח ולהניח במסננת שיגירו נוזלים.

  2. להניח על נייר סופג לייבוש ולטגן אותם להזהבה. לאחר טיגון, להניח על נייר סופג. באותו השמן נטגן את העגבניות, הגמבה, הפלפל עד לריכוך,,,להוסיף את הקופסא של העגבניות המרוסקות כולל התבלינים השום והרסק ולתת עוד טיגון של 5 דקות,,, להוסיף את המים, החצילים והפטרוזיליה ולבשל על אש נמוכה כ 10 דק'

  3. בהצלחה ❤️סיון אסולין ❤️