תקציר המתכון: הסלט הכי טעים שתאכלו בחלה חמה עם שניצל טוב ❤️סיון אסולין❤️
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לפזר על החצילים מלח ולהניח במסננת שיגירו נוזלים.
להניח על נייר סופג לייבוש ולטגן אותם להזהבה. לאחר טיגון, להניח על נייר סופג. באותו השמן נטגן את העגבניות, הגמבה, הפלפל עד לריכוך,,,להוסיף את הקופסא של העגבניות המרוסקות כולל התבלינים השום והרסק ולתת עוד טיגון של 5 דקות,,, להוסיף את המים, החצילים והפטרוזיליה ולבשל על אש נמוכה כ 10 דק'
בהצלחה ❤️סיון אסולין ❤️