אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

319
צפיות

עריסה טוניסאית ביתית חריפה

המתכון של
עריסה טוניסאית ביתית חריפה

אני משתמשת עם העריסה לסלטים, לדגים ולמריחה על לחם

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג פלפלים יבשים חריפים
  • בערך 2 ראשי שום
  • מלח
  • שמן קנולה
אופן ההכנה
  • 1

    משרים את כל הפלפלים בקערה עמוקה ומכסים אותם במים. מניחים מעל צלחת כדי שהפלפלים לא יצופו ונותנים להם להתרכך כך במשך שעתיים..


  • 2

    מעבירים את הפלפלים למסננת כדי לנקז את המים למשך 10 דקות..


  • 3

    במטחנת בשר טוחנים את הפלפלים והשום לתוך קערה, מוסיפים את המלח והשמן ומערבבים..


  • 4

    מעבירים לצנצנת זכוכית מכסים בשמן קנולה ושומרים במקרר..


1

משרים את כל הפלפלים בקערה עמוקה ומכסים אותם במים. מניחים מעל צלחת כדי שהפלפלים לא יצופו ונותנים להם להתרכך כך במשך שעתיים..


2

מעבירים את הפלפלים למסננת כדי לנקז את המים למשך 10 דקות..


3

במטחנת בשר טוחנים את הפלפלים והשום לתוך קערה, מוסיפים את המלח והשמן ומערבבים..


4

מעבירים לצנצנת זכוכית מכסים בשמן קנולה ושומרים במקרר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים