תקציר המתכון: אני משתמשת עם העריסה לסלטים, לדגים ולמריחה על לחם
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
משרים את כל הפלפלים בקערה עמוקה ומכסים אותם במים. מניחים מעל צלחת כדי שהפלפלים לא יצופו ונותנים להם להתרכך כך במשך שעתיים.
מעבירים את הפלפלים למסננת כדי לנקז את המים למשך 10 דקות.
במטחנת בשר טוחנים את הפלפלים והשום לתוך קערה, מוסיפים את המלח והשמן ומערבבים.
מעבירים לצנצנת זכוכית מכסים בשמן קנולה ושומרים במקרר.