אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

2,362
צפיות

ריבת בצל

המתכון של
ריבת בצל

ריבה שובבה עם טוויסט מעקצץ. ליווי מושלם לפטה כבד

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 בצלים גדולים
  • 2 כפות שמן
  • כוס סוכר
  • כוס יין אדום
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • ניתן להוסיף פלפל חריף לטעם מתוק פיקנטי.
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את הבצלים לרבעים..


  • 2

    לפרוס כל רבע לפרוסות דקות..


  • 3

    בסיר עם תחתית עבה, לחמם את השמן..


  • 4

    להוסיף את הבצלים ולבשל כ 10 דקות עד לריכוך חלקי..


  • 5

    אם רוצים טעם פיקנטי, ניתן להוסיף פלפל חריף פרוס לפרוסות דקות בשלב זה..


  • 6

    להוסיף סוכר, יין וחומץ בלסמי..


  • 7

    להביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל עד לצימצום הנוזלים..


  • 8

    יש לשמור היטב שהריבה לא תחרך..


  • 9

    כאשר יש בועות גדולות וכמעט כל הנוזלים התאדו, זה הסימן שהריבה מוכנה..


  • 10

    לקרר היטב..


1

לחתוך את הבצלים לרבעים..


2

לפרוס כל רבע לפרוסות דקות..


3

בסיר עם תחתית עבה, לחמם את השמן..


4

להוסיף את הבצלים ולבשל כ 10 דקות עד לריכוך חלקי..


5

אם רוצים טעם פיקנטי, ניתן להוסיף פלפל חריף פרוס לפרוסות דקות בשלב זה..


6

להוסיף סוכר, יין וחומץ בלסמי..


7

להביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל עד לצימצום הנוזלים..


8

יש לשמור היטב שהריבה לא תחרך..


9

כאשר יש בועות גדולות וכמעט כל הנוזלים התאדו, זה הסימן שהריבה מוכנה..


10

לקרר היטב..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים