ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
ניתן להוסיף פלפל חריף לטעם מתוק פיקנטי.
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את הבצלים לרבעים..
-
2
לפרוס כל רבע לפרוסות דקות..
-
3
בסיר עם תחתית עבה, לחמם את השמן..
-
4
להוסיף את הבצלים ולבשל כ 10 דקות עד לריכוך חלקי..
-
5
אם רוצים טעם פיקנטי, ניתן להוסיף פלפל חריף פרוס לפרוסות דקות בשלב זה..
-
6
להוסיף סוכר, יין וחומץ בלסמי..
-
7
להביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל עד לצימצום הנוזלים..
-
8
יש לשמור היטב שהריבה לא תחרך..
-
9
כאשר יש בועות גדולות וכמעט כל הנוזלים התאדו, זה הסימן שהריבה מוכנה..
-
10
לקרר היטב..
1
לחתוך את הבצלים לרבעים..
2
לפרוס כל רבע לפרוסות דקות..
3
בסיר עם תחתית עבה, לחמם את השמן..
4
להוסיף את הבצלים ולבשל כ 10 דקות עד לריכוך חלקי..
5
אם רוצים טעם פיקנטי, ניתן להוסיף פלפל חריף פרוס לפרוסות דקות בשלב זה..
6
להוסיף סוכר, יין וחומץ בלסמי..
7
להביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל עד לצימצום הנוזלים..
8
יש לשמור היטב שהריבה לא תחרך..
9
כאשר יש בועות גדולות וכמעט כל הנוזלים התאדו, זה הסימן שהריבה מוכנה..
10
לקרר היטב..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים