לןגן

ריבת בצל

מאת: רעיה אופק, פורסם: 13/04/2020 | 09:24
ריבת בצל

תקציר המתכון: ריבה שובבה עם טוויסט מעקצץ. ליווי מושלם לפטה כבד

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצלים לרבעים.

  2. לפרוס כל רבע לפרוסות דקות.

  3. בסיר עם תחתית עבה, לחמם את השמן.

  4. להוסיף את הבצלים ולבשל כ 10 דקות עד לריכוך חלקי.

  5. אם רוצים טעם פיקנטי, ניתן להוסיף פלפל חריף פרוס לפרוסות דקות בשלב זה.

  6. להוסיף סוכר, יין וחומץ בלסמי.

  7. להביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל עד לצימצום הנוזלים.

  8. יש לשמור היטב שהריבה לא תחרך.

  9. כאשר יש בועות גדולות וכמעט כל הנוזלים התאדו, זה הסימן שהריבה מוכנה.

  10. לקרר היטב.