אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

1,087
צפיות

פטה כבד

המתכון של
פטה כבד

ממרח כבד טעים סוףףף הדרך

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 3 בצלים בינוניים קצוצים גס
  • חצי קילו כבדי עוף נקיים משומן וגידים
  • 2 כפות שמן
  • 4 ביצים קשות
  • מלח
  • פלפל
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות גדושות דבש או סילאן
אופן ההכנה
  • 1

    במחבת רחבה עם תחתית כבדה לחמם את השמן..


  • 2

    לטגן את הבצל עד להזהבה.


  • 3

    להוסיף את הכבדים. לבשל עד שהכבדים עשויים..


  • 4

    להמליח ולפלפל ולשים גם את הרוטב סויה..


  • 5

    להוסיף ביצים קשות למחבת ולחצות אותם עם כף שיספגו את הנוזלים..


  • 6

    להעביר את כל תוכן המחבת למעבד מזון. להוסיף דבש או סילאן ולטחון היטב עד למרקם קרמי. לטעום ולתקן תיבול..


  • 7

    הטעם הסופי צריך להיות מתקתק קלות אך מלוח ומפולפל מעט..


  • 8

    לקרר היטב מספר שעות..


1

במחבת רחבה עם תחתית כבדה לחמם את השמן..


2

לטגן את הבצל עד להזהבה.


3

להוסיף את הכבדים. לבשל עד שהכבדים עשויים..


4

להמליח ולפלפל ולשים גם את הרוטב סויה..


5

להוסיף ביצים קשות למחבת ולחצות אותם עם כף שיספגו את הנוזלים..


6

להעביר את כל תוכן המחבת למעבד מזון. להוסיף דבש או סילאן ולטחון היטב עד למרקם קרמי. לטעום ולתקן תיבול..


7

הטעם הסופי צריך להיות מתקתק קלות אך מלוח ומפולפל מעט..


8

לקרר היטב מספר שעות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים