לןגן

פטה כבד

מאת: רעיה אופק, פורסם: 13/04/2020 | 09:21
פטה כבד

תקציר המתכון: ממרח כבד טעים סוףףף הדרך

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת רחבה עם תחתית כבדה לחמם את השמן.

  2. לטגן את הבצל עד להזהבה

  3. להוסיף את הכבדים. לבשל עד שהכבדים עשויים.

  4. להמליח ולפלפל ולשים גם את הרוטב סויה.

  5. להוסיף ביצים קשות למחבת ולחצות אותם עם כף שיספגו את הנוזלים.

  6. להעביר את כל תוכן המחבת למעבד מזון. להוסיף דבש או סילאן ולטחון היטב עד למרקם קרמי. לטעום ולתקן תיבול.

  7. הטעם הסופי צריך להיות מתקתק קלות אך מלוח ומפולפל מעט.

  8. לקרר היטב מספר שעות.