אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

4,340
צפיות

רולדת קישואים

המתכון של
רולדת קישואים

רולדה טעימה ניתן להכין אותה גם לא גלוטן!!!

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לרולדה
  • 3 קישואים בינוניים
  • 3 ביצים L
  • 1 כוס קמח (ח.פ.ק)
  • כפית אבקת אפייה
  • מלח, פ.שחור
  • מעט שמיר קצוץ
  • 5 כפות שמן
  • למילוי
  • 2 גזרים מגורדים גס
  • כף גדושה של מיונז
  • מעט שמיר קציץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח, פ.שחור
אופן ההכנה
  • 1

    לגרד את הקישואים בפומפייה גסה להמליח מעט ולסחוט בין שני כפות הידים. .


  • 2

    לטרוף את הביצים ולהוסיף את הקישואים ושאר המרכיבים. לערבב לבלילה אחידה. לצקת לתבנית מרופדת בנייר אפייה שמשומנת היטב. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להזהבה קלה. .


  • 3

    להפוך על נייר אפייה חדש ואת הנייר האפוי להוריד..


  • 4

    לגלגל בין שני הניירות ולצנן. לפתוח ולמרוח את המילוי ולגלגל לרולדה. .


  • 5

    לפרוס לפני הגשה ולצלחת..


  • 6

    את מרכיבי המילוי לערבב היטב ולמרוח. .


1

לגרד את הקישואים בפומפייה גסה להמליח מעט ולסחוט בין שני כפות הידים. .


2

לטרוף את הביצים ולהוסיף את הקישואים ושאר המרכיבים. לערבב לבלילה אחידה. לצקת לתבנית מרופדת בנייר אפייה שמשומנת היטב. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להזהבה קלה. .


3

להפוך על נייר אפייה חדש ואת הנייר האפוי להוריד..


4

לגלגל בין שני הניירות ולצנן. לפתוח ולמרוח את המילוי ולגלגל לרולדה. .


5

לפרוס לפני הגשה ולצלחת..


6

את מרכיבי המילוי לערבב היטב ולמרוח. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים