לןגן

רולדת קישואים

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 06/01/2020 | 18:43
רולדת קישואים

תקציר המתכון: רולדה טעימה ניתן להכין אותה גם לא גלוטן!!!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרולדה

למילוי

אופן הכנה

  1. לגרד את הקישואים בפומפייה גסה להמליח מעט ולסחוט בין שני כפות הידים.

  2. לטרוף את הביצים ולהוסיף את הקישואים ושאר המרכיבים. לערבב לבלילה אחידה. לצקת לתבנית מרופדת בנייר אפייה שמשומנת היטב. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להזהבה קלה.

  3. להפוך על נייר אפייה חדש ואת הנייר האפוי להוריד.

  4. לגלגל בין שני הניירות ולצנן. לפתוח ולמרוח את המילוי ולגלגל לרולדה.

  5. לפרוס לפני הגשה ולצלחת.

  6. את מרכיבי המילוי לערבב היטב ולמרוח.