הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההרבה יותר טעים מהקנוי והרבה יותר בריא כמובן, ללא תוספת סוכר כמו הקנוי!!! ההכנה מהירה, שווה לנסות
במיקסר מקציפים את החלמונים עם קורט מלח עד שמקבל נפח מעט..
מטפטפים טיפות מן מהכוס, תוך כדי הקצפה, בכל פעם ממש טיפונת ומחכים שיבלע בחלמונים, כך קצת טיפת שמן בכל פעם. אם מטפטפים יותר מידי או מזרימים יותר מידי שמן הכל עלול להישבר ולא יצא שום מיונז. צריך ליהיות זהירים ולשים לב..
לבסוף כשסיימנו עם כל השמן מוסיפים מעט מיץ לימון ומקציפים עוד קצת..
מעבירים לקופסה ושומרים במקרר. .