לןגן

מיונז ביתי

מאת: לילך טייב, פורסם: 05/01/2020 | 21:19
מיונז ביתי

תקציר המתכון: הרבה יותר טעים מהקנוי והרבה יותר בריא כמובן, ללא תוספת סוכר כמו הקנוי!!! ההכנה מהירה, שווה לנסות

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את החלמונים עם קורט מלח עד שמקבל נפח מעט.

  2. מטפטפים טיפות מן מהכוס, תוך כדי הקצפה, בכל פעם ממש טיפונת ומחכים שיבלע בחלמונים, כך קצת טיפת שמן בכל פעם. אם מטפטפים יותר מידי או מזרימים יותר מידי שמן הכל עלול להישבר ולא יצא שום מיונז. צריך ליהיות זהירים ולשים לב.

  3. לבסוף כשסיימנו עם כל השמן מוסיפים מעט מיץ לימון ומקציפים עוד קצת.

  4. מעבירים לקופסה ושומרים במקרר.