הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקולים את החציל על האש או קולים בתנור קולים הפלפל הירוק על האש..
החציל מוכן כאשר המעטפת החיצונים שלו שרופה וניתן לנעוץ בו מזלג בקלות. .
מסירים את הקליפה של החציל, מוציאים את בשר החציל וקוצצים שמים בקערה מקלפים את הפלפל הירוק וקוצצים מוסיפים לקערה של החציל מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים טועמים ומשפרים תיבול..
שומרים במקרר..
ניתן להגיש את הסלט בטמפ' החדר או קר..