מחממים שמן קנולה בסיר ומטגנים את קוביות החצילים עד לקבלת צבע זהוב יפה..
2
מוסיפים את הבצל הקצוץ וממשיכים לטגן עד לקבלת צבע זהוב מוסיפים את השום קצוץ ומטגנים קלות, .
3
מוסיפים את הרסק העגבניות התבלינים מוסיפים את המים מערבבים קלות מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל על אש קנה כ-20 דקות מכבים את הגז ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים..
4
סלט טעים אוכלים עם חלה ביתית ונהנים מכל ביס.
1
מחממים שמן קנולה בסיר ומטגנים את קוביות החצילים עד לקבלת צבע זהוב יפה..
2
מוסיפים את הבצל הקצוץ וממשיכים לטגן עד לקבלת צבע זהוב מוסיפים את השום קצוץ ומטגנים קלות, .
3
מוסיפים את הרסק העגבניות התבלינים מוסיפים את המים מערבבים קלות מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל על אש קנה כ-20 דקות מכבים את הגז ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים..