לןגן

סלט חצילים על האש בטעם אחר

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/11/2019 | 20:15
סלט חצילים על האש בטעם אחר

תקציר המתכון: סלט חצילים מיוחד בטעם אחר עם פלפל קלוי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולים את החציל על האש או קולים בתנור קולים הפלפל הירוק על האש.

  2. החציל מוכן כאשר המעטפת החיצונים שלו שרופה וניתן לנעוץ בו מזלג בקלות.

  3. מסירים את הקליפה של החציל, מוציאים את בשר החציל וקוצצים שמים בקערה מקלפים את הפלפל הירוק וקוצצים מוסיפים לקערה של החציל מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים טועמים ומשפרים תיבול.

  4. שומרים במקרר.

  5. ניתן להגיש את הסלט בטמפ' החדר או קר.