הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחציל-להוריד קצוות ולקלף פסים ולחתוך לקוביות .
פלפלים-לחתוך לקוביות .
פלפל ירוק חריף לקצוץ גס .
עגבניות - לחתוך לקוביות.
שום פרוס.
לחמם בסיר רחב שמן לטגן את הפלפלים האדומים והפלפל החריף כ-10 דקות להוסיף את השום לערבב כל הזמן להוסיף את החצילים ולערבב כשהחציל רך להוסיף את העגבניות .
לתבל-מלח קורט צ'ילי גרוס, קורט כמון.
לערבב לכסות את הסיר להנמיך להבה לשעה .
לשפר טעמים להוריד מהגז .
ולקשט עם פטרוזיליה קצוצה. .