לןגן

מטבוחה חצילים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 18/10/2018 | 18:35
מטבוחה חצילים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חציל-להוריד קצוות ולקלף פסים ולחתוך לקוביות

  2. פלפלים-לחתוך לקוביות

  3. פלפל ירוק חריף לקצוץ גס

  4. עגבניות - לחתוך לקוביות

  5. שום פרוס

  6. לחמם בסיר רחב שמן לטגן את הפלפלים האדומים והפלפל החריף כ-10 דקות להוסיף את השום לערבב כל הזמן להוסיף את החצילים ולערבב כשהחציל רך להוסיף את העגבניות

  7. לתבל-מלח קורט צ'ילי גרוס, קורט כמון

  8. לערבב לכסות את הסיר להנמיך להבה לשעה

  9. לשפר טעמים להוריד מהגז

  10. ולקשט עם פטרוזיליה קצוצה.