קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
חציל-להוריד קצוות ולקלף פסים ולחתוך לקוביות
פלפלים-לחתוך לקוביות
פלפל ירוק חריף לקצוץ גס
עגבניות - לחתוך לקוביות
שום פרוס
לחמם בסיר רחב שמן לטגן את הפלפלים האדומים והפלפל החריף כ-10 דקות להוסיף את השום לערבב כל הזמן להוסיף את החצילים ולערבב כשהחציל רך להוסיף את העגבניות
לתבל-מלח קורט צ'ילי גרוס, קורט כמון
לערבב לכסות את הסיר להנמיך להבה לשעה
לשפר טעמים להוריד מהגז
ולקשט עם פטרוזיליה קצוצה.