אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

17,682
צפיות

מטבוחה דבשית חריפה אש משגעת

המתכון של
מטבוחה דבשית חריפה אש משגעת

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 3 קילו עגבניות אדומות רכות מקולפות וחתוכות קטן
  • 2 ראשי שום חתוכים
  • 4 פלפלים ירוקים חתוכים.
  • 3 פלפל אדום מתוק
  • 1 כוס שמן
  • תבלינים
  • 3 כפות פפריקה מרוקאית
  • כף מרק עוף אמיתי (לפרווה בלי)
  • כף סוכר
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • כף כורכום
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל בסיר על אש נמוכה את העגבניות..


  • 2

    במחבט לטגן את הפלפלים החריפים החתוכים.


  • 3

    להוסיף אליו את הפלפל אדום החתוך ..


  • 4

    ללהוסיף את השום השום . .


  • 5

    להמשיך לטגן מספר דקות ולהוסיף את התבלינים ..


  • 6

    לערבב ולהוסיף את השמן..


  • 7

    עכשיו לשפוך הכל לסיר עם העגבניות ..


  • 8

    לערבב מידי כמה דקות שלא ידבק ותוך כדי למעוך עם הכף של הפירה המחוררת..


  • 9

    כשעה וחצי לערך עד שלא נשאר כמעט נוזלים.


  • 10

    עד שנהיה דבשי. .


  • 11

    ראו תמונות של השלבים למטה.


1

לבשל בסיר על אש נמוכה את העגבניות..


2

במחבט לטגן את הפלפלים החריפים החתוכים.


3

להוסיף אליו את הפלפל אדום החתוך ..


4

ללהוסיף את השום השום . .


5

להמשיך לטגן מספר דקות ולהוסיף את התבלינים ..


6

לערבב ולהוסיף את השמן..


7

עכשיו לשפוך הכל לסיר עם העגבניות ..


8

לערבב מידי כמה דקות שלא ידבק ותוך כדי למעוך עם הכף של הפירה המחוררת..


9

כשעה וחצי לערך עד שלא נשאר כמעט נוזלים.


10

עד שנהיה דבשי. .


11

ראו תמונות של השלבים למטה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים