לןגן

מטבוחה דבשית חריפה אש משגעת

מאת: סוני יאיר, פורסם: 14/10/2018 | 22:50
מטבוחה דבשית חריפה אש משגעת

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל בסיר על אש נמוכה את העגבניות.

  2. במחבט לטגן את הפלפלים החריפים החתוכים

  3. להוסיף אליו את הפלפל אדום החתוך .

  4. ללהוסיף את השום השום .

  5. להמשיך לטגן מספר דקות ולהוסיף את התבלינים .

  6. לערבב ולהוסיף את השמן.

  7. עכשיו לשפוך הכל לסיר עם העגבניות .

  8. לערבב מידי כמה דקות שלא ידבק ותוך כדי למעוך עם הכף של הפירה המחוררת.

  9. כשעה וחצי לערך עד שלא נשאר כמעט נוזלים

  10. עד שנהיה דבשי.

  11. ראו תמונות של השלבים למטה