קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לבשל בסיר על אש נמוכה את העגבניות.
במחבט לטגן את הפלפלים החריפים החתוכים
להוסיף אליו את הפלפל אדום החתוך .
ללהוסיף את השום השום .
להמשיך לטגן מספר דקות ולהוסיף את התבלינים .
לערבב ולהוסיף את השמן.
עכשיו לשפוך הכל לסיר עם העגבניות .
לערבב מידי כמה דקות שלא ידבק ותוך כדי למעוך עם הכף של הפירה המחוררת.
כשעה וחצי לערך עד שלא נשאר כמעט נוזלים
עד שנהיה דבשי.
ראו תמונות של השלבים למטה