הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהסלט פשוט, טעים, מרענן, נחטף, מרשים, נגמר בשניות, לא דורש השקעה.
חותכים את הפלפלים לגפרורים דקים ככל שאפשר ושמים בקערה.
פורסים את הבצלים דק לחצי ירח ושמים בתוך קערת הפלפלים.
את כל מרכיבי הרוטב מעבירים לצנצנת סגורה, משקשקים היטב, יוצקים על הסלט, מערבבים היטב מגישים ואוכלים בהנאה.
זהו מוכן! כדאי נסו, ביתי לירון קוראת לסלט הזה "הגאונות שבפשטות" כמה דקות עבודה ויש לכם סלט מרשים וטעים.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.