ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לימונים עם קליפה דקה (כמות לפי גודל הצנצנת)
-
-
אופן ההכנה
-
1
לרחוץ את הלימונים, ולפרוס לפרוסות..
-
2
בתבנית, להניח שכבה ראשונה של לימונים ולפזר את המלח מעליהם..
-
3
להמשיך להניח שכבות אחד אל השני ולפזר מלח עד שהשתמשתם בכולם..
-
4
לחסות, ולהניח על השיש בחוץ ליומיים..
-
5
אחריי היומיים, להכניס לצנצנת שהורתחה לפני, ולסדר את הלימונים בשכבות, לשפוך את המיץ לימון שבתבנית לתוך הצנצנת..
-
6
למלא את הצנצנת עם שמן זית, עד שכל הלימונים מכוסים לגמרי, ולא באים במגע אם אוויר..
-
7
לשמור במקום חשוך וקר למשך 3 שבועות..
-
8
בתיאבון..
1
לרחוץ את הלימונים, ולפרוס לפרוסות..
2
בתבנית, להניח שכבה ראשונה של לימונים ולפזר את המלח מעליהם..
3
להמשיך להניח שכבות אחד אל השני ולפזר מלח עד שהשתמשתם בכולם..
4
לחסות, ולהניח על השיש בחוץ ליומיים..
5
אחריי היומיים, להכניס לצנצנת שהורתחה לפני, ולסדר את הלימונים בשכבות, לשפוך את המיץ לימון שבתבנית לתוך הצנצנת..
6
למלא את הצנצנת עם שמן זית, עד שכל הלימונים מכוסים לגמרי, ולא באים במגע אם אוויר..
7
לשמור במקום חשוך וקר למשך 3 שבועות..
8
בתיאבון..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים