לןגן

לימונים כבושים

מאת: יעל , פורסם: 17/03/2018 | 07:54
לימונים כבושים

תקציר המתכון: טעים וקל להכנה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרחוץ את הלימונים, ולפרוס לפרוסות.

  2. בתבנית, להניח שכבה ראשונה של לימונים ולפזר את המלח מעליהם.

  3. להמשיך להניח שכבות אחד אל השני ולפזר מלח עד שהשתמשתם בכולם.

  4. לחסות, ולהניח על השיש בחוץ ליומיים.

  5. אחריי היומיים, להכניס לצנצנת שהורתחה לפני, ולסדר את הלימונים בשכבות, לשפוך את המיץ לימון שבתבנית לתוך הצנצנת.

  6. למלא את הצנצנת עם שמן זית, עד שכל הלימונים מכוסים לגמרי, ולא באים במגע אם אוויר.

  7. לשמור במקום חשוך וקר למשך 3 שבועות.

  8. בתיאבון.