ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל.
-
2
עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את הגמבה ואת הערמונים.
-
3
וממשיכים לטגן עד שהבטטה מבושלת לגמרי.
-
4
2) שמים את כל השאר המצרכים ומערבבים.
-
5
3) ומגישים חם או קר.
-
6
בהצלחה .
-
7
bonne appetti!!!.
1
1) מטגנים את הבצל.
2
עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את הגמבה ואת הערמונים.
3
וממשיכים לטגן עד שהבטטה מבושלת לגמרי.
4
2) שמים את כל השאר המצרכים ומערבבים.
5
3) ומגישים חם או קר.
6
בהצלחה .
7
bonne appetti!!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים