הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה.
1)קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה או בגריל ולשים בצד.
2) מטגנים את הבצל עד להזהבה .
.
2)מכניסים את הכבדים ומטגנים עוד 5 דק מוסיפים את כל השאר הבמרכיבים .
וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד לבישול מוחלט של הכבד.
.
3) מכניסים את התערובת למעבד מזון וטוחנים את הכל יחד עם הביצים ומוסיפים קצת מים לפי הצורך.
4) שמים בכלי זכוכית ושומרים במקרר.