ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לשטוף שני חצילים,.
-
2
לנגב אותם, לחתוך באורך.
-
3
ואחר מיכן ברוחב,.
-
4
לפזר מלח , להניח על נייר סופג ..
-
5
לייבש אותם ולטגן בשמן עד להשחמה קלה..
-
6
בקערית לערבב רבע כוס שמן קנולה, חצי כף מלח,.
-
7
לחתוך או לכתוש את שיני השום, מיץ מלימון שלם,.
-
8
ארבע כפות חומץ ושתי כפות פפריקה מתוקה,ניתן גם להוסיף מעט פפריקה חריפה ,.
-
9
לשפוך על החצילים המטוגנים את הבלילה,.
-
10
לפזר פטרוזיליה קצוצה.
-
11
ולהכניס למקרר..
-
12
טעים יותר ביום למחרת אחרי שסופג טעמים..
-
13
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
לשטוף שני חצילים,.
2
לנגב אותם, לחתוך באורך.
3
ואחר מיכן ברוחב,.
4
לפזר מלח , להניח על נייר סופג ..
5
לייבש אותם ולטגן בשמן עד להשחמה קלה..
6
בקערית לערבב רבע כוס שמן קנולה, חצי כף מלח,.
7
לחתוך או לכתוש את שיני השום, מיץ מלימון שלם,.
8
ארבע כפות חומץ ושתי כפות פפריקה מתוקה,ניתן גם להוסיף מעט פפריקה חריפה ,.
9
לשפוך על החצילים המטוגנים את הבלילה,.
10
לפזר פטרוזיליה קצוצה.
11
ולהכניס למקרר..
12
טעים יותר ביום למחרת אחרי שסופג טעמים..
13
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים