לןגן

ממרח כבד עוף

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 29/11/2017 | 08:31
ממרח כבד עוף

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌👌

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה או בגריל ולשים בצד

  2. 2) מטגנים את הבצל עד להזהבה

  3. 2)מכניסים את הכבדים ומטגנים עוד 5 דק מוסיפים את כל השאר הבמרכיבים

  4. וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד לבישול מוחלט של הכבד

  5. 3) מכניסים את התערובת למעבד מזון וטוחנים את הכל יחד עם הביצים ומוסיפים קצת מים לפי הצורך

  6. 4) שמים בכלי זכוכית ושומרים במקרר