ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1/2 פלפל חריף חתוך לטבעות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים את החציל במסננת עם מעט מלח להוצאת המרירות.
-
2
לחמם שמן לטגן קודם את החצילים אחר כך את הפלפל גמבה ואת הפלפל החריף להעביר לקערה.
-
3
להוסיף כף חומץ.
-
4
צרור כוסברה קצוצה.
-
5
לערבב בעדינות.
-
6
**.
-
7
לשים בקערה את העגבניות הפלפל החריף השום הכתוש להוסיף מלח שמן ומיץ לימון לערבב ולהוסיף את הכוסברה.
-
8
**.
-
9
לשים בקערה עם מים ומלח את הכרוב ל10 דקות להוציא ולסנן היטב.
-
10
להעביר לקערה להוסיף מלח שמן וחומץ.
-
11
לערבב עד לאיחוד טעמים.
-
12
**.
-
13
סלט פטרוזילייה.
-
14
לשים בקערה את הפטרוזלייה כוסברה בצל מלח שמן ומיץ לימון לערבב היטב ולהגיש.
-
15
**.
-
16
סלט סלק.
-
17
לחתוך את הסלק המבושל לקוביות.
-
18
לשים בקערה.
-
19
להוסיף מלח שמן חומץ.
-
20
וכוסברה קצוצה.
1
לשים את החציל במסננת עם מעט מלח להוצאת המרירות.
2
לחמם שמן לטגן קודם את החצילים אחר כך את הפלפל גמבה ואת הפלפל החריף להעביר לקערה.
3
להוסיף כף חומץ.
4
צרור כוסברה קצוצה.
5
לערבב בעדינות.
6
**.
7
לשים בקערה את העגבניות הפלפל החריף השום הכתוש להוסיף מלח שמן ומיץ לימון לערבב ולהוסיף את הכוסברה.
8
**.
9
לשים בקערה עם מים ומלח את הכרוב ל10 דקות להוציא ולסנן היטב.
10
להעביר לקערה להוסיף מלח שמן וחומץ.
11
לערבב עד לאיחוד טעמים.
12
**.
13
סלט פטרוזילייה.
14
לשים בקערה את הפטרוזלייה כוסברה בצל מלח שמן ומיץ לימון לערבב היטב ולהגיש.
15
**.
16
סלט סלק.
17
לחתוך את הסלק המבושל לקוביות.
18
לשים בקערה.
19
להוסיף מלח שמן חומץ.
20
וכוסברה קצוצה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים