לןגן

סלטים

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 15/11/2017 | 12:22
סלטים

תקציר המתכון: מבחר סלטים המתבקשים עם ארוחת שבת ובכלל

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את החציל במסננת עם מעט מלח להוצאת המרירות

  2. לחמם שמן לטגן קודם את החצילים אחר כך את הפלפל גמבה ואת הפלפל החריף להעביר לקערה

  3. להוסיף כף חומץ

  4. צרור כוסברה קצוצה

  5. לערבב בעדינות

  6. **

  7. לשים בקערה את העגבניות הפלפל החריף השום הכתוש להוסיף מלח שמן ומיץ לימון לערבב ולהוסיף את הכוסברה

  8. **

  9. לשים בקערה עם מים ומלח את הכרוב ל10 דקות להוציא ולסנן היטב

  10. להעביר לקערה להוסיף מלח שמן וחומץ

  11. לערבב עד לאיחוד טעמים

  12. **

  13. סלט פטרוזילייה

  14. לשים בקערה את הפטרוזלייה כוסברה בצל מלח שמן ומיץ לימון לערבב היטב ולהגיש

  15. **

  16. סלט סלק

  17. לחתוך את הסלק המבושל לקוביות

  18. לשים בקערה

  19. להוסיף מלח שמן חומץ

  20. וכוסברה קצוצה