ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1. הרוטב
-
-
-
3 קוביות ריחן קפואות של דורות
-
-
2. הירקות ושאר המצרכים
-
18 עגבניות שרי חצויות, או 3 עגבניות גדולות קצוצות גס
-
1 חבילה פטריות שמפיניון פרוסות או חתוכות לרבעים
-
-
2-3 כפות צנוברים קלויים במחבת טפלון
-
אופן ההכנה
-
1
הכנה מראש - ניתן להכין מראש את הרוטב והעגבניות חתוכות ולאחסן בשני כלים נפרדים בקירור .
-
2
קרוב להגשה, למניעת השחרה - לקלות את הצנוברים במחבת טפלון, לפרוס את הפטריות ולגלגל את עלי הריחן ולגזור דק במספריים, או לצרפם שלמים לסלט.
-
3
להגשה - לחבר את כל הרכיבים, למעט הצנוברים, להוסיף מלח גס ולבחוש. לפזר צנוברים קלויים .
1
הכנה מראש - ניתן להכין מראש את הרוטב והעגבניות חתוכות ולאחסן בשני כלים נפרדים בקירור .
2
קרוב להגשה, למניעת השחרה - לקלות את הצנוברים במחבת טפלון, לפרוס את הפטריות ולגלגל את עלי הריחן ולגזור דק במספריים, או לצרפם שלמים לסלט.
3
להגשה - לחבר את כל הרכיבים, למעט הצנוברים, להוסיף מלח גס ולבחוש. לפזר צנוברים קלויים .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים