לןגן

סלט בריאות איטלקי בפטריות, עגבניות שרי, ריחן וצנוברים

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 11/11/2017 | 19:53
סלט בריאות איטלקי בפטריות, עגבניות שרי, ריחן וצנוברים

תקציר המתכון: סלט פשוט וטעים להפליא, מהמטבח האיטלקי . ניתן להגישו כסלט או להניחו על ברוסקטה כמנה ראשונה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

1. הרוטב

2. הירקות ושאר המצרכים

אופן הכנה

  1. הכנה מראש - ניתן להכין מראש את הרוטב והעגבניות חתוכות ולאחסן בשני כלים נפרדים בקירור

  2. קרוב להגשה, למניעת השחרה - לקלות את הצנוברים במחבת טפלון, לפרוס את הפטריות ולגלגל את עלי הריחן ולגזור דק במספריים, או לצרפם שלמים לסלט

  3. להגשה - לחבר את כל הרכיבים, למעט הצנוברים, להוסיף מלח גס ולבחוש. לפזר צנוברים קלויים