תקציר המתכון: סלט פשוט וטעים להפליא, מהמטבח האיטלקי . ניתן להגישו כסלט או להניחו על ברוסקטה כמנה ראשונה
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
הכנה מראש - ניתן להכין מראש את הרוטב והעגבניות חתוכות ולאחסן בשני כלים נפרדים בקירור
קרוב להגשה, למניעת השחרה - לקלות את הצנוברים במחבת טפלון, לפרוס את הפטריות ולגלגל את עלי הריחן ולגזור דק במספריים, או לצרפם שלמים לסלט
להגשה - לחבר את כל הרכיבים, למעט הצנוברים, להוסיף מלח גס ולבחוש. לפזר צנוברים קלויים