אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

13,076
צפיות

לימון ננסי כבוש

המתכון של
לימון ננסי כבוש

טעים כתוספת בפריקסה

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קופסה של לימון ננסי בערך קילו
  • מלח גס
  • 1 כף צ'לי חריף יבש אפשר בלי מי שלא אוהב חריף
  • צנצנת זכוכית אטומה היטב
  • מיץ מ2 לימונים גדולים
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף ולייבש את הלימונים .


  • 2

    כל לימון לחתוך למעלה ולמלא עם מעט מלח גס.


  • 3

    לסדר בתוך הצנצנת לפזר את הצ'לי ומעלה את המיץ מ2 הלימונים ולסגור את הצנצנת להשאיר על השיש למחרת לנער את הצנצנת .


  • 4

    אחרי יומיים להוסיף מעל רבע כוס שמן זית או רגיל ולהעביר למקרר .


1

לשטוף ולייבש את הלימונים .


2

כל לימון לחתוך למעלה ולמלא עם מעט מלח גס.


3

לסדר בתוך הצנצנת לפזר את הצ'לי ומעלה את המיץ מ2 הלימונים ולסגור את הצנצנת להשאיר על השיש למחרת לנער את הצנצנת .


4

אחרי יומיים להוסיף מעל רבע כוס שמן זית או רגיל ולהעביר למקרר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים