לןגן

לימון ננסי כבוש

מאת: שרה יוסף, פורסם: 28/10/2017 | 06:51
לימון ננסי כבוש

תקציר המתכון: טעים כתוספת בפריקסה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף ולייבש את הלימונים

  2. כל לימון לחתוך למעלה ולמלא עם מעט מלח גס

  3. לסדר בתוך הצנצנת לפזר את הצ'לי ומעלה את המיץ מ2 הלימונים ולסגור את הצנצנת להשאיר על השיש למחרת לנער את הצנצנת

  4. אחרי יומיים להוסיף מעל רבע כוס שמן זית או רגיל ולהעביר למקרר